Categories Menu

3D Nyomtatók

Professzionális rendszerek minden formában és méretben

Jó dolog, ha van egy ötlet a fejében ? de sokkal jobb, ha az ötlet kézzelfogható valósággá válik, amelyet a kezében tarthat, kipróbálhat. És azt tudja mondani a kollégáinak “Látjátok, tudtam, hogy működni fog!” A 3D nyomtatók segítségével szabadjára engedheti fantáziáját. Valósítsa meg álmait gyorsabban és spóroljon nyomtatóink segítségével!

Kínálatunkban mindenkinek van megfelelő 3D nyomtató, az egyéni tervezőktől a terméktervező irodákon át a gyártókig.  Nézze meg a Stratasys FDM és PolyJet technológiás 3D nyomtatóit és válasszon egy önnek megfelelőt!

idea_series_representative_home169 Idea_sorozat_call

A Stratasys Idea sorozata professzionális 3D nyomtatókat biztosít az egyéni tervezőknek és a kisebb designer csapatoknak. Ezzel a termékcsaláddal versenyelőnyhöz jutnak és szabadon használhatják kreativitásukat. Már önmagában az is forradalminak számít, hogy ilyen alacsony költséggel léphetnek be a világszínvonalú 3D nyomtatás világába.

design_series_representative_home169Design_sorozat_call

A Design széria nyomtatói drámaian lecsökkentik a termék design és a termékfejlesztés idejét. A nyomtatott modellek segítségével a fejlesztésbe bevont munkatársak közti kommunikáció, a design és az mérnöki fejlesztő osztályok közti kommunikáció is letisztul és elkerülhetőek a félreértések. – A terméke hamarabb kerül a boltokba, úgy, hogy a termékfejlesztés során elkerülhetőek a drága tévedések.

production_series_representative_home169Production_sorozat_call

Gondolja újra a gyár fogalmát az alapoktól. A Stratasys Production sorozatának nyomtatói racionalizálják a gyártási folyamatot, miközben maximalizálják a lehetőségeket ? lehetővé teszik a legnagyobb prototípusok és a nagy pontosságú, kis volumenű alkatrészek gyors előállítását.

Kapcsolattartók:

Falk György
stratégiai igazgató
az igazgatóság elnöke
+36 1 273 3403
falk@varinex.hu
Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu
Kutta Krisztián
értékesítési tanácsadó
3D nyomtatás üzletág
+36 30 350 1346
kutta@varinex.hu