Tisztelt Partnerünk!  

Sosem látott kedvezmények a Stratasys-tól! Lépjen most!

Akadozó ellátási láncok? Növekvő munkaerőhiány? Emelkedő nyersanyagárak?…
Csak néhány példa, amire a 3D nyomtatás megoldást nyújthat. Ha az ön vállalkozása is ki szeretné használni a 3D nyomtatás bevezetése által nyújtott előnyöket, lépjen most! Használja ki a Stratasys évvégi csomag ajánlatait, és válassza ki az ön számára legkedvezőbbet! Az ajánlatok 2022. december 12-ig történő megrendelés esetén érvényesek, részletek a honlapon!

Ismerje meg a kedvezményes ajánlatokat!

Xact Metal – a megfizethető fém 3D nyomtatás

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy az Xact Metal fém 3D nyomtatók magyarországi forgalmazója a VARINEX Zrt. lett! Az Xact Metal™ a fém 3D nyomtatás alapvető specifikációit veszi alapul és forradalmi technológiával ötvözi őket, hogy új ár- és teljesítményszintet hozzon létre az additív gyártásban. A cég egyre több tervező, fejlesztő és gyártó számára szeretné lehetővé tenni a kiváló minőségű fém 3D nyomtatás előnyeinek megtapasztalását a lehető legjobb áron; céljuk, hogy megváltoztassák azt a felfogást, amely szerint az additív gyártás csak a tőkeerős vállalatok privilégiuma.

Olvassa el a cikket a honlapon!  

Ha a fenti ajánlatok kapcsán esetleg további kérdései merülnének fel, várjuk szíves megkeresését! Üdvözlettel:   

A VARINEX Csapat  

VARINEX Zrt.
1106 Budapest, Fehér út 10.
+36 1 432 0248
3dp@varinex.hu
www.varinex.hu

Ezt a levelet azért küldtük Önnek, mert korábban érdeklődést mutatott a termékeink és szolgáltatásink iránt. A 2008. évi XLVIII törvény ismeretében kérjük, hogy amennyiben a továbbiakban megtiltja információ küldését email címére, jelezze azt az alábbi linken, email címének megjelölésével, hogy törölhessük levelezési listánkból.
Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-87715/2015. Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide!