Connex_260

Objet260 Connex3

Élénk színek és többféle anyaggal történő 3D nyomtatás

A tervezők most megismerkedhetnek a világ legfelszabadítóbb 3D nyomtatójával.
Az Objet260 Connex3 az egyetlen olyan 3D nyomtató, amely a számos különböző, például merev, rugalmas, átlátszó és tartós többanyagos összetevő felhasználásával ragyogó színű prototípusokat képes létrehozni.
Hagyja, hogy a lehetőségek megihlessék.

Eljött a szenvedélyes prototípuskészítés ideje.

 

 

Ragyogó szín

Az Objet260 Connex3 akár 46 szín használatát teszi lehetővé teszi egyetlen prototípusban, a valódi szénfeketétől a napsárgán keresztül a feltűnő bíborig, több száz gyönyörű, kevert színárnyalattal.

Az élénk, újra előállítható színeket tíz, többek között gazdag átlátszatlan és színes üveget idéző, áttetsző színpalettáról választhatja ki. Ezek a színek biztosan lenyűgözik kollégáit, és még a legigényesebb ügyfeleire is jó benyomást tesznek.

A Connex3 nyomtatókkal több, mint 1000 féle nayagtulajdonság használható a prototípus készítésben, egy modellen belül, akár 82 féle anyagtulajdonságot használhatunk.

Modellanyag:

(VeroBlue), Átlátszó (RGD720), Átlátszó (VeroClear), Átlátszó, gumiszerű modellek, Bio kompatibilis (MED610), Digitális 0, Digitális ABS, gumiszerű alapanyaggal, Digitális ABS2, Egyéni átlátszó, Egyéni ShoreA keménységű gumiszerű, Gumi hatású alapanyag (Tango BlackPlus FC980), Gumi hatású alapanyag (TangoBlack FLX973), Gumi hatású alapanyag (TangoGray FC950), Gumi hatású alapanyag (TangoPlus FC930), HighTemperature (RGD525), Polipropilén hatású emelt hőtűréssel, Szimulált polipropilén (Durus), Szimulált polipropilén (Endur), Színes gumiszerű modellek, Színes, árlátszó modellek, Színes, nem átlátszó modellek, VeroBlackPlus, VeroGray, VeroWhitePlus

Digitális modellanyagok:

1000+ digitális alapanyag, Egy modellen belül 82 féle anyagtulajdonság használható

Támaszanyag:

SUP705 nem mérgező, gélszerű fényérzékeny polimer támasztóanyag

Anyagkazetták:

Nyolc darab lezárt 3,6 kg tömegű kazetta

Tálcaméret:

260× 260× 200 mm

Rétegvastagság:

A vízszintes nyomtatóréteg akár 16 mikron finomságú

Nyomtatási üzemmódok:

Digitális anyag: 30 mikronos (0,001 hüvelykes) felbontás Magas minőségű: 16 mikronos (0,0006 hüvelykes) felbontás Nagy sebességű: 30 mikronos (0,001 hüvelykes) felbontás

Pontosság:

20?85 um 50 mm-nél kisebb elemek esetén; akár 200 um teljes méretű modellek esetén (kizárólag merev anyagok esetében, a geometriától, a nyomtatás paramétereitől és a modell irányától függően)

Bemeneti formátum:

STL-, OBJDF- és SLC-fájl

Tápellátási követelmények:

110?240 V/AC 50/60 Hz; 1,5 kW egyfázisú

Számos különféle anyag

Exponenciálisan több választható anyagot kínál, mint bármely más 3D nyomtató, így hihetetlenül valósághű, élénk színű prototípusokat készíthet. Az Objet500 Connex3 lehetővé teszi a merev, gumiszerű és átlátszó elemek ötvözését egyetlen modellben, valamint több száz, közvetlenül a 3D nyomtató által kevert kompozit anyagot kínál. Pontosan azokat a tulajdonságokat kaphatja, amelyekre szüksége van, még olyan magas igényszintű iparágakban is, mint a fogyasztói cikkek iparága. Az Objet500 Connex3 az egyetlen olyan nyomtató, amely segítségével a legerősebb PolyJet fotópolimert, a digitális ABS anyagot más, Ön által választott anyagokkal keverheti. Ez lehetővé teszi a merev és puha tapintású összetevőket, illetve erősítés céljából végzett ráfröccsöntést tartalmazó prototípusok előállítását, valamint az átlátszó és a digitális ABS anyagok tulajdonságainak egy nyomtatásban történő használatát.

color_cmy_helmets

Digitális ABS anyagot tartalmazó keverékek:

A hat, a digitális ABS és gumiszerű anyag keverésével előállított kompozit anyag kiváló tartósságot biztosít különböző Shore A értékekkel.

Szimulált polipropilén:

Az ellenálló, egyetlen anyagból készülő megoldások ellenállnak a működő zsanérok, a rugalmas zárak és a bepattintható alkatrészek miatt keletkező feszültségnek.

Magas hőmérsékleten használható:

A hőálló anyag ideális a statikus elemek hőtani teszteléséhez. Gumiszerű anyagokkal keverve különböző anyagtulajdonságok érhetők el.

Biokompatibilis:

Az orvosi célú, gyors prototípuskészítéshez használt anyagok kitűnő megjelenítési képességgel és nagy méretstabilitással rendelkeznek a fogászati műszerasztalok, a sebészeti ortopédiai sablonok és a hallókészülékek gyártásához.

color_cyan_clear_rubber_glasses

Gumiszerű:

A ragyogó és kifinomult színek, az átlátszatlanság és az elasztomer jellemzők egész skálájának köszönhetően ez az alkalmazkodóképes anyag számos termék modellezéséhez ideális, a puha fogantyúktól egészen lábbelikig. A többféle anyag kezelésére képes Connex 3D nyomtatás mindig is számos különféle digitális anyag előállítására volt képes két alapgyanta használatával, gyártás közben. Tervezők évek óta sikeresen vegyítettek különböző Shore A értékű merev és rugalmas anyagokat, valamint különböző mértékű áttetszőséget biztosító átlátszatlan és átlátszó anyagokat egyetlen modellben. Az Objet500 Connex3 az alapgyanták maximális számát háromra emeli, és színeket ad a keverékhez. Így a lehetőségek száma exponenciálisan nő. Első alkalommal nyílik lehetőség élénk színű, rugalmas prototípusok gyártására vagy a népszerű fogyasztói elektronikai termékek tiszta, szürke felületkezelésének utánzására.

color_cmy_razor_handles

Az Objet Studio szoftver

Az Objet Studio szoftver megkönnyíti a kiváló minőségű, pontos 3D modellek készítését.

A 3D CAD alkalmazások STL- és SLC-fájljait automatikusan 3D modellezési szeletekké alakítja, amelyek tartalmazzák a nyomtatási és a támasztóanyagokat is.

A könnyen használható varázslók segítségével gyorsan szerkesztheti a tálcákat, kezelheti a feladatok várólistáját és rutin rendszerkarbantartásokat végezhet.

Az Objet Studio funkciói:

  • ? Egyszerű tálcabeállítás
  • ? A támasztószerkezet automatikus létrehozása
  • ? Menet közbeni szeletelés, így a 3D nyomtatás azonnal indítható
  • ? Automatikus modell elhelyezés a tálcán, a pontos, következetes pozicionálás érdekében
  • ? Többfelhasználós, hálózatos licenc

monitor_with_3d_printed_part

 

Témafelelősök:

Falk György
stratégiai igazgató
az igazgatóság elnöke
+36 1 273 3403
+36 1 432 0249
falk@varinex.hu
Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 1 432 0258
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 1 432 0253
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu
Kutta Krisztián
értékesítési tanácsadó
3D nyomtatás üzletág
+36 1 432 0248
+36 30 350 1346
kutta@varinex.hu